Tarieven

Het Dutch Scoliosis Center heeft contracten en prijsafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland voor therapieën gericht op scoliose. Wij voldoen aan de strengste eisen die verzekeraars stellen aan service en kwaliteit. Hoewel het Dutch Scoliosis Center een geheel eigen behandelprogramma voor scoliose heeft ontwikkeld, dienen de behandelingen te vallen binnen de bestaande categorieën in de zorg. Samen met de verzekeraars zijn vaste tarieven overeengekomen die vallen onder de noemers ‘fysiotherapie’, ‘manuele therapie’ en ‘ergotherapie’. De specifieke behandelingen binnen jouw scoliose therapieprogramma kunnen onder één of meerdere van deze therapieën vallen.

De kosten van een behandeling variëren per zorgverzekeraar en zijn afhankelijk van het type contract dat wij hebben met verschillende zorgverzekeraars. Indien jouw zorgverzekering geen vergoeding biedt voor scoliose therapie, of als de behandelingen reeds elders zijn gebruikt, hanteren wij de volgende tarieven:

Tarieven
  • Intake
    €48,50
  • behandeling
    €42,50

Annuleringsbeleid van het Dutch Scoliose Center

Bij het Dutch Scoliose Center streven we naar hoogwaardige zorg en een efficiënte planning om al onze patiënten goed van dienst te kunnen zijn. Om dit te bereiken, hebben we een annuleringsbeleid ingesteld dat we graag met u willen delen.

Annulering van afspraken:
Wij begrijpen dat het soms nodig is om een afspraak te wijzigen of annuleren. Als u een geplande afspraak niet kunt nakomen, vragen wij u vriendelijk om ons ten minste 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen. Dit stelt ons in staat om onze planning aan te passen en andere patiënten de gelegenheid te geven om op dat tijdstip te worden gezien.

Kosten voor laat afmelden en no-Show:
Het gebeurt soms dat afspraken worden vergeten of te laat worden geannuleerd, wat tot ongemak kan leiden voor andere patiënten die zorg nodig hebben. Daarom willen we benadrukken dat bij het niet nakomen van een afspraak zonder 24 uur van tevoren af te melden, of bij te laat afmelden, kosten in rekening kunnen worden gebracht.