Victoria’s Secret model deelt haar scoliose verhaal

Victoria’s Secret model deelt haar scoliose verhaal
augustus 10, 2020

Victoria’s Secret model deelt haar scoliose verhaal

Vandaag, plaatste een succesvol Victoria Secret-model,  Martha Hunt een foto van haar rug met haar litteken van een spinale fusiechirurgie. In haar bijschrift vertelt ze over hoe scoliose haar zelf aan het twijfelen bracht. Ook zij wil haar verhaal delen en anderen informeren. In dit verband schreef ze een geweldig artikel waarin alles wat ze heeft meegemaakt wordt besproken. Ze is een ongelooflijk rolmodel voor personen met scoliose. Het is een geweldige manier om een ​​glimp op te vangen van hoe u kunt herstellen en dat u fantastische dingen kunt doen na uw operatie.

Martha’s artikel:
https://www.thriveglobal.com/stories/27021-how-this-victoria-s-secret-model-turned-her-passion-into-action