Werkwijze

Samen naar efficiënte en goede zorg

Samenwerking, samen naar efficiënte en goede zorg.

Het aanmeten, begeleiding, advies en nazorg

Scoliosezorg in Nederland optimaliseren. Dat kunnen wij niet alleen, vandaar dat we vanuit onze visie met andere organisaties samenwerken die hetzelfde doel nastreven.

Voor medische ondersteuning hebben we de samenwerking met het UMCU & WKZ. Zij ondersteunen ons met kennis en advies. Tevens kijken we samen naar het verbeteren van zorg, zoals het reduceren van het aantal röntgenfoto’s en vroegtijdige diagnostiek. Heeft u al een behandeld arts of huisarts? Ook die kan u naar ons toe doorverwijzen, wij betrekken hen graag bij uw zorgproces.

Leuk Orthopedie heeft al jaren ervaring in het vervaardigen van diverse soorten braces en orthesen. Voor onze brace verzorgt Leuk Orthopedie de metingen en kleine aanpassingen, zo houden we samen jouw brace in topconditie.

Persoonlijke Nazorg tot cliënten zijn uitgegroeid.

Het succesvol afronden van de behandeling

“Elk mens is uniek. Niet alleen in anatomie, maar ook in karakter en levensstijl. En uiteraard in medische indicatie. Op het moment dat u een 3-D brace krijgt aangemeten, wordt dat nog eens extra duidelijk. Persoonlijk maatwerk is dan het enige waar u echt iets aan heeft. Ik help u daarbij. En het maakt niet uit hoeveel tijd of ondersteuning u nodig heeft, ik sta voor u klaar.”

Wetenschappelijk onderzoek

Het streven naar verbetering.

Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de behandeling van scoliose patiënten. Hetgeen jonge kinderen recht op hebben.