Over het
Dutch Scoliosis Center

Ons doel is een optimale behandeling voor scoliose patiënten

Maak een afspraak

Over ons

Het Dutch Scoliosis Center is ontstaan met als primair doel de communicatie tussen specialisten te verbeteren door de lijnen korter te maken. Bij ons vindt alle zorg onder één dak plaats, wat de communicatie en samenwerking tussen zorgpartijen aanzienlijk verbetert.

Op dit moment moeten patiënten vaak eerst naar het ziekenhuis voor een consult met een specialist, daarna naar een brace-maker voor het aanmeten van een brace, en vervolgens zelf een fysiotherapeut zoeken voor therapie. Dit leidt tot versnippering van zorg en communicatieproblemen tussen verschillende zorgverleners.

Het Dutch Scoliosis Center wil deze fragmentatie van zorg tegengaan door een behandelcentrum te zijn waar al deze disciplines onder één dak worden aangeboden. Hierdoor wordt de communicatie en samenwerking tussen zorgpartijen geoptimaliseerd, wat resulteert in een meer naadloze en effectieve zorgervaring voor de patiënt.

In een informele setting, maar met de expertise van professionals uit de tweede lijn, streven wij ernaar hét Scoliose Centrum van Nederland te worden op het gebied van kennis, effectiviteit, onderzoek en tevredenheid.

Dutch Scoliosis Center

Dutch Scoliosis Center
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Celiah FernandesCeliah Fernandes
22:39 02 Oct 23
Een erg goede specialist die me ontzettend geholpen heeft met mijn pas ontdekte scoliose. Daarnaast was het ook altijd gezellig, en ik raakte langzamerhand gemotiveerd om nog regelmatiger actief te zijn, super veel dank aan Janine!
Michaël JacobsMichaël Jacobs
07:44 19 Aug 23
Na een eindeloze zoektocht kwam ik bij Janine terecht. Ik had rug klachten en hele vervelende uitstraling in mijn been. Geen enkele therapeut had de oorzaak van mijn klacht gevonden of ook maar de moeite genomen om dat echt goed te onderzoeken.Janine wil je echt helpen en heeft door haar brede kennis aan opleidingen en een gezond boerenverstand al snel door waar de kern van het probleem zit. Inmiddels zijn mijn klachten zodanig verbeterd dat het niet meer vervelend is.Bedankt Janine!
Joanne PitloJoanne Pitlo
06:49 13 Jun 23
Ellen GreupEllen Greup
08:17 20 Apr 23
Fijne plek om professioneel behandeld te worden. De therapie is geen straf voor onze dochter, ze heeft er vaak ook veel lol. Er wordt wel serieus met het probleem omgegaan, maar zeker voor tieners ook tijd om even gek te doen. Fijn dat alles zo bij elkaar zit, fysio (Schroth therapie) dokter, bracemaker (voor veranderingen aan de brace wel naar Amersfoort). Dus korte lijntjes, heel fijn. Iedereen denkt erg mee voor het beste resultaat!
Nathalie PolNathalie Pol
11:56 05 Apr 23
Ontzettend fijn dat alle disciplines onder een dak samenkomen en samenwerken als het gaat om het behandelen van scoliose. Prettige en kundige mensen, we voelen ons in goede handen. Nauwe samenwerking met WKZ.
Meike van der BurgMeike van der Burg
15:44 27 Jan 23
Ik ben erg blij met de schroottherapie die ik volg bij Anouk & Janine! Ik heb passende oefeningen voor mijn rug gekregen tijdens de therapieën waardoor ik nu veel minder last heb van mijn rug, ik beter mijn rug begrijp & ik beter met mijn rug om kan gaan. Als je vragen hebt kunnen Anouk & Janine die goed beantwoorden & duidelijk uitleggen.
Nandini Van rooijenNandini Van rooijen
12:52 18 Jan 23
Voor ik was begonnen bij Janine, had ik enorm veel pijn in mijn rug. Daarnaast was ik erg onzeker, over het feit dat mijn lichaam niet recht was. Toen ik bij Janine begon, nam zijn mijn onzekerheden weg over mijn rug. Zij heeft me uitgelegd hoe mijn rug nu precies in elkaar zit en waardoor mijn klachten komen. Na 3 maanden hard oefenen heb ik een mooi resultaat geboekt! Hartstikke tevreden met Dutch Scoliosis Center.
LotLot
12:30 16 Jul 22
Ik kan alleen maar positief zijn over Anouk en Janine, want ze zijn super goed in wat ze doen! Ze hebben mij al vanaf het begin enorm op mijn gemak laten voelen. Ze nemen alle tijd om je te helpen en om je je eigen lichaam en de oefeningen te leren begrijpen. Ze luisteren naar wat jij op dat moment nodig hebt en proberen je op een hele persoonlijke manier hulp te bieden. Met mijn klachten gaat het een stuk beter en ik weet nu ook beter hoe ik er mee om moet gaan, wat mij heel veel waard is.
js_loader